Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

06.02.2020

dm poklon kartica

Novi oblik poklanjanja za svaku priliku!

 

U ponudi dm prodavnica pronađite elektronske poklon kartice s četiri prigodna motiva. Sigurni smo da će ove dm poklon kartice obradovati sve one koji rado poklanjaju ali i one koji rado primaju poklone.

Poklonite ljubav bliskoj osobi ili izrazite dobre želje poslovnim partnerima, podijelite svoje veselje s drugima u raznim prilikama ili obradujte sami sebe – dm poklon kartica omogućava sve to ali i mnogo više!

Najniži mogući iznos uplate na dm poklon karticu je 5 KM, a najveći iznos uplate je 300 KM. Iznos na kartici važeći je 10 godina od datuma uplate iznosa. Nakon 10 godina od uplate nepotrošeni iznos na kartici se briše i isti nije moguće iskoristiti. dm poklon karticu možete koristiti u svim dm prodavnicama u BiH. Aktuelno stanje na svojoj kartici u svakom trenutku možete provjeriti na kasi dm prodavnice. Broj uplata na kartici nije ograničen. Nije moguć povrat već uplaćenog novca na dm poklon kartici. U slučaju gubitka, krađe ili oštećenja koje onemogućuje korištenje poklon kartice, dm drogerie markt d.o.o. nije dužan isplatiti odštetu vlasniku. 

Za više detalja o dm poklon karticama pogledajte Opće uslove poslovanja

Preuzmi

dm poklon kartica

PDF, 182KB