Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

08.01.2019

Poklon za kupovinu dmBio proizvoda

Početak januara i nove godine vrijeme je za donošenje dobrih odluka. Mnoge od njih obično uključuju zdraviju prehranu, redovno vježbanje, više sna, manje stresa, posvećivanje više vremena sebi… Ove godine, dm vas poziva da više pažnje posvetite i prirodi te održivom razvoju. 

Živimo u vremenu kada se prirodne namirnice tretiraju različitim vještačkim materijama i tehnologijama koje uništavaju kvalitet i hranjivu vrijednost istih. Uobičajene namirnice sadrže oko 400 različitih dodataka. Stoga dm nudi preko 500 dmBio proizvoda iz biološkog uzgoja koji garantuje visokovrijedne i kvalitetne proizvode, koji se odlikuju svojim prirodnim ukusom, proizvodnjom u duhu održivog razvoja i činjenicom da ne sadrže nepotrebne dodatke. Više o biološkom uzgoju te ponudi bio namirnica potražite u besplatnoj brošuri u svim dm prodavnicama. A za kupovinu dmBio proizvoda u vrijednosti od 15 KM i više, u periodu od 9.1. do 22.1.2019. na poklon dobijate to go set koji sadrži kutiju za salatu, posudicu za sos i viljušku. Inspiraciju za salate i druga jela koja možete u ovom setu ponijeti na posao ili spremiti djeci za školu potražite na dm web stranici.* 

Poklon set za salatu
 

Balansirana i zdrava prehrana počinje tamo gdje konzumacija brze hrane prestaje. Ključno je planirati obroke, što više ih pripremati kod kuće a što manje kupovati i naručivati brzu hranu. Ulaganje vremena i truda u pripremu obroka ulaganje je u vlastito zdravlje, doprinos zdravom razvoju djece i stvaranje zdravih prehrambenih navika za cijeli život. 

*Po kupovini se dobija jedan poklon i ponuda vrijedi do isteka zaliha, odnosno do 22.1.2019.