Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

17.03.2020

Budimo pažljivi jedni prema drugima

Dragi kupci!

Pojedine naše prodavnice su privremeno zatvorene shodno odlukama nadležnih institucija, a o promjenama radnog vremena blagovremeno ćemo vas obavještavati putem naših kanala komunikacije. Ostale dm prodavnice ostaju otvorene za svakodnevne potrebe naših kupaca, kako bi mogli kupiti proizvode poput hrane i proizvoda za njegu beba, proizvode za posebne prehrambene navike, dodatke prehrani, proizvode za domaćinstvo i dr. Molimo vas da budete pažljivi prema našim zaposlenicima koji svakodnevno daju sve od sebe kako bi bili vama na usluzi!

Kako možete pomoći? Tako što plaćate karticom, držite se na dovoljnoj udaljenosti i poštujete sve ostale zaštitne mjere. Zahvaljujemo se na strpljenju i razumijevanju, jer dajemo sve od sebe da svi potrebni proizvodi budu dostupni našim kupcima. Pazite na sebe i jedni na druge! Budite odgovorni i ostanite kod kuće ukoliko ste u mogućnosti. Unaprijed hvala! 

Aktuelno radno vrijeme naših prodavnica možete pratiti putem linka: https://www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/novo/novo_clanci/1460742/radno-vrijeme-covid19.html