Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

30.07.2018

Novi CD Zdravka Čolića samo u dm prodavnicama!

Novi album Zdravka Čolića „Ono malo sreće“ od kraja jula je u prodaji širom Bosne i Hercegovine - samo u dm prodavnicama. 
 

Cijena CD-a je 10 KM, a od svake prodaje 2 KM bit će izdvojene za podršku osnivanja novog Dnevnog centra „Gnijezdo“ namijenjenog djeci iz višeproblemskih porodica. Kupovinom CD-a direktno sudjelujete u kampanji i pomažete izgradnju još jednog „Gnijezda“ koje treba da osigura ljepše odrastanje mališana.


 

Nositelj projekta Dnevni centar „Gnijezdo“ je IN fondacija koja već u deset ovakvih centara u BiH osigurava dnevni oblik skrbi za djecu koja odrastaju u disfunkcionalnim porodicama, zanemarena su, trpe ili svjedoče nasilje. Djeca u njima svakodnevno mogu potražiti stručnu podršku i pomoć te sudjelovati u različitim aktivnostima kojima jačaju samopouzdanje, socijalnu kontrolu, popravljaju uspjeh u školi i tako u konačnici bivaju prihvaćenija u vršnjačkim grupama.

INF ima za cilj da u toku ove godine otvori četiri nova centra u našoj zemlji, koja bi bila drugi dom za oko 120 djece uzrasta od 6 do 15 godina.