Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

30.04.2019

Svaka promjena počinje prvim korakom!

#NEVERSTOPCHANGING

Promjene nas mogu činiti sretnim, ako ih dopustimo. Često o njima govorimo, ali ih ipak ne učinimo. Jer nepoznato i neuobičajeno podrazumijeva napuštanje zone komfora. Novi način šminkanja i make up proizvodi koji do sada nisu bili dio Vaše make up rutine? Nova boja kose ili frizura? Zašto da ne! dm Vas upravo želi potaknuti i inspirisati da isprobate sve što ste oduvijek željeli. A u dm prodavnicama Vas čekaju sjajne ponude proizvoda da to i učinite.

NeverStopChanging

Do 28.5.2019. za kupovinu make up proizvoda i proizvoda za njegu i styling kose u vrijednosti od 30 KM ili više, na poklon dobijate trendy torbicu sa šljokicama.*


 

Osim toga, tokom maja u dm prodavnicama u osam bh. gradova bit će održani i posebni DAYS of BEAUTY eventi. Pratite dm kanale za više informacija uskoro.

*Ponuda vrijedi od 1.5. do 28.5.2019. odnosno do isteka zaliha. Po kupovini se dobija jedan poklon i isti nije moguće zamijeniti za novac. Poklon se preuzima na kasi. Fotografija poklona je simbolična. Ponuda se odnosi na kupovinu svih make up proizvoda kao i na sve proizvode za njegu i styling kose koji su u ponudi dm prodavnica. Ponuda se ne odnosi na proizvode za njegu kose iz baby asortimana.