Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

30.10.2018

Pametno ih čuvam!

Zahvaljujući globalnom pokretu koji je prije 15 godina krenuo iz Australije, brkovi i brada kao ukras na muškom licu u novembru imaju sasvim novo značenje.
Riječ MOVEMBER nastala je spajanjem dvije engleske riječi - moustache (brk) i November (novembar). Sinonim je za akciju koja okuplja veliki broj muškaraca koji puštaju brkove i bradu u novembru kako bi podigli svijest o važnosti muškog zdravlja, s posebnim akcentom na borbu protiv raka prostate i testisa ali i ostalih malignih oboljenja koja pogađaju muškarce.
dm BiH je već drugu godinu zaredom dio Movember pokreta. Želimo skrenuti pažnju na važnost borbe protiv raka prostate i testisa te na važnost preventivnih pregleda.

I dm kupci mogu biti dio ove kampanje: od 31.10. do 27.11.2018. za kupovinu proizvoda iz asortimana Men's World i muških proizvoda za njegu kose iznad 25 KM na poklon dobijate majicu s natpisom: Naj sam frajer u gradu, nosim brkove i bradu. Ovom majicom želimo potaknuti sve građane na razmišljanje o poruci kampanje Movember te preventivno djelovanje.


 

*Po kupovini se dobija jedan poklon i ponuda vrijedi od 31.10. do 27.11.2018. godine ili do isteka zaliha. Odnosi se na kupovinu svih proizvoda iz asortimana men's world izuzev muških parfema i poklon paketa proizvoda za muškarce.