Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

17.04.2018

Sniženja i pokloni!

Biti posebna, ne savršena poruka je ovogodišnje proljetne dm look kampanje. U ostvarenju ove misije pomoći će nam poznati make up brendovi L'Oréal Paris, Max Factor, Deborah Milano, Maybelline New York, Rimmel London i trend IT UP. Odaberite svoj omiljeni proizvod po UVIJEKPOVOLJNO cijeni i naglasite ono što vas čini jedinstvenom.

Kako bi koža lica bila spremna za nanošenje make up-a, potrebno je pružiti joj optimalnu njegu. U tome neka vam budu saveznici proizvodi za njegu lica iz bogate ponude dm prodavnica za sve tipove kože.

dm look poklon

Poklon za kupovinu i nagradna igra  

Uz UVIJEKPOVOLJNO cijene, do 15.5. za kupovinu proizvoda odabranih make up brendova te proizvoda za njegu lica u vrijednosti iznad 25 KM na poklon dobijate power bank – punjač za mobitel te stičete uslov za učestvovanje u nagradnoj igri.*

Nakon obavljene kupovine ispunite nagradni kupon, ubacite ga u za to predviđenu kutiju u dm prodavnicama. Najsretnijih 100 kupaca osvojit će dm beauty box u vrijednosti od 100 KM.

Besplatno šminkanje i savjetovanje 

Također, u određenim gradovima partneri kampanje održat će besplatno šminakanje i savjetovanje u dm prodavnicama. Termine i lokacije pogledajte u dokumentu isod

 

*Kupovina proizvoda odabranih make up brendova odnosi se na brendove: L'Oréal Paris, Max Factor, Deborah Milano, Maybelline New York, Rimmel London, trend IT UP, alverde i s.he stylezone. 

Preuzmi

Termini i lokacije besplatnog šminkanja i savjetovanja

PDF, 700KB