Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Obećanje marke

Prije više od 20 godina dm Austrija uveo je prvu robnu marku u svoj asortiman. Do danas je dm drogerie markt ubijedio hiljade kupaca sa svojom širokom paletom proizvoda i 24 robne marke u BiH iz asortimana za njegu tijela, kozmetiku, higijenske proizvode, zdravlje, domaćinstvo, bebe, zdravu hranu i kućne ljubimce.

 

Visoki kvalitet, niske cijene

Svakog mjeseca naši kupci mogu se radovati novostima ovih samo za nas razvijenih robnih marki. Pri razvoju proizvoda dm se orijentiše prema kvalitetu tržišnih lidera datog asortimana– ali je u cijeni povoljniji za oko 50%. Proizvode je jednostavno prepoznati prema dm logu. Robne marke se proizvode prema najmodernijim tehničkim standardima. Kako proces proizvodnje tako i sastojci i pakovanje podliježu redovnim kontrolama. Na ovaj način je zagarantovan kvalitet na najvišem nivou.

Odlični rezultati ispitivanja

Izvrstan odnos cijene i učinka nagrađen je od strane nezavisnih instituta za testiranje proizvoda. Ovdje robne marke postižu uvijek nanovo odlične i vrlo dobre rezultate. Ove nagrade kupci mogu naći direktno na proizvodu.

Djetelina za održivost

dm robne marke proizvode se u skladu sa zaštitom okoliša: pažljivim odabirom sredstava, ponovo upotrebljivim pakovanjima, uz što kraće vrijeme za transport. Proizvodi robne marke koji su proizvedeni prema principima održivosti mogu se prepoznati prema djetelini za održivost na samim proizvodima.