Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

SUNDANCE voli vašu kožu!

Proizvodi za sunčanje SUNDANCE pružaju potpunu zaštitu i bezbrižno uživanje na suncu. 


Širok asortiman za sunčanje i poslije sunčanja, za solarij te sredstva za samotamnjenje osiguravaju lijepu i ravnomjernu preplanulost kože. U asortimanu SUNDANCE nalaze se i moderne sunčane naočale za djecu i odrasle sa 100% UV zaštitom od štetnih sunčevih zraka.

Početak robne marke SUNDANCE datira u 1996. godinu kada se na regalima dm-a nalazilo sedam proizvoda ove marke. Prioritet tada kao i danas nam je kupcu ponuditi najbolji omjer kvaliteta i cijene. Danas SUNDANCE nudi raznolik asortiman proizvoda ne samo za ljetne nego i za zimske mjesece. Proizvodi su pažljivo usklađeni te pokrivaju potrebe svih tipova kože.

Kreme za sunčanje dostupne su u raznim pakovanjima s različitim zaštitnim faktorima, a sadrže birane sastojke koji sprječavaju preuranjeno starenje kože i nastanak bora.

Učinkoviti UVA i UVB filteri pružaju pouzdanu zaštitu od sunčevih opeklina odmah po nanošenju dok vitamin E dodatno njeguje kožu. Sve recepture su pod stalnim kontrolama, a posebno UV filteri. SUNDANCE proizvodi ne sadrže parafin, derivate formaldehida, organske halogenide ni policikličke sintetičke mirise.

Proizvodi poslije sunčanja uz klasične kreme za sunčanje čine bazu asortimana ove dm marke, a tokom godina SUNDANCE se sve više i više specijalizirao, tako da su kasnije razvijeni i linija proizvoda za djecu i zaštitu osjetljive kože, sredstva za samotamnjenje, sunčane naočale i proizvodi za solarij koji omogućavaju sigurno uživanje na prirodnom i umjetnom suncu.