Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Balea

Njega od glave do pete

Koliko god različiti bili zahtjevi vaše kože, toliko raznolik je i Balea asortiman. Od 1995. godine Balea je sa svojim povoljnim i visokokvalitetnim proizvodima zauzela vodeće mjesto u mnogim kupatilima. Kod Balee su na prvom mjestu individualne potrebe i želje kupaca. Balea ima u ponudi sve: od čišćenja do njege svakog tipa kože za sve uzraste. Kod usporedbe proizvoda i cijena s drugima brandovima Balea redovno ima top ocjene, jer joj je kvalitet vrlo važan. Još jedan plus: svi proizvodi se mogu kombinirati prema individualnim potrebama tako da je moguće spojiti individualnu njegu s ličnim potrebama.

Njega lica po mjeri 
Od osnovne svakodnevne i intenzivne do specijalne njege Balea pokriva sve potrebe zaštite i očuvanja kože. Sistem boja na pakovanju pomaže da brzo i lako pronađete prave proizvode za vaš tip kože. 

Wellness program za zrelu kožu 
Linija za njegu kože VITAL njeguje kožu od sredine 40-ih. Pomoću posebnih aktivnih sastojaka aktiviraju se prirodne antiaging funkcije kože te stvaraju poseban zaštitni sloj od vanjskih zagađivača.

Posebna njega za vrlo zrelu kožu
Intenzivna njega koja zadovoljava najveće standarde: Linija za njegu kože VITAL njeguje kožu iznad 60 koja je u toj dobi vrlo tanka i suha.

Njega i styling kose 
Bilo plava, smeđa, kovrčava ili ravna - Balea ima pravi proizvod za svaki tip kose. Razne serije su prilagođene specifičnim potrebama kose i vlasišta. Da bi frizura bila savršena pomoći će vam styling proizvodi od Balea.

Preporučeno od strane profesionalnih frizera
Frizeri preporučuju Balea Professional – profesionalnu njegu za svaki tip kose. Proizvodi sadrže moćnu formulu i najnovije tehnološke komplekse te kvalitetne sastojke.

Dodaci za kupanje i opuštajući gelovi za tuširanje
Balea gelovi za tuširanje i kupke usmjereni su isključivo na ličnu njegu tako da svakodnevno tuširanje i kupanje postaju pravi užitak. Njihova jedinstvena formula štiti od isušivanja i čini kožu svilenkasto mekanom.

Opuštanje tijela i ruku
Losioni, kreme i ulja njeguju kožu i čine je svilenkastom i mekom. Proizvodi za zatezanje i specijalna njega protiv celulita čine Balea body asortiman kompletnim.

Učinkoviti dezodoransi
Bilo sprej, roll-on, krema, stick ili deo maramice – Balea dezodoransi su dostupni u različitim mirisnim notama i garantuju dugu i održivu svježinu i udobnost.

Uklanjanje dlačica
Uz Balea proizvode odstranjivanje neželjenih dlačica teče glatko, a koža ostaje čarobno nježna i meka - za to će se pobrinuti britvice, gelovi za brijanje, depilacijske kreme i trake s voskom za hladnu depilaciju.

Sve za stopala
Za vaš siguran korak brinu proizvodi za stopala koji ih intenzivno njeguju, štite, dezodoriraju i čuvaju u dobroj formi tokom cijelog dana. Širok asortiman garantuje svakom kupcu proizvod prilagođen upravo njegovim potrebama.

Mladalačka koža
Kozmetički proizvodi Balea YOUNG prilagođeni su specijalnim zahtjevima i problemima mlade kože. Linija SOFT+CARE svojom blagom formulom idealna je za svakodnevnu hidrataciju i njegu lica, a serija SOFT+CLEAR posebno je osmišljena za kožu sklonu prištićima i miteserima. Neodoljivo mirišljavi proizvodi za tijelo Balea YOUNG pravi su užitak ne samo za kožu, već i za sva ostala osjetila!

Osjetljiva koža 
Proizvodi Balea MED specijalno su namijenjeni za njegu osjetljive kože lica i tijela te je čuvaju od isušivanja. Pažljivo birani, posebni i prilagođeni sastojci koje koža dobro podnosi osiguravaju optimalnu zaštitu i njegu ovog tipa kože.