Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

ebelin - kozmetika, njega i modni dodaci za dobar izgled!

ebelin nudi široku paletu proizvoda koja vas prati tokom cijelog dana: od profesionalnog pribora za lice, kosu i tijelo i praktičnih higijenskih artikala do nakita i modnih dodataka.

Brand ebelin je nastao 1977. godine s idejom stvaranja asortimana samo za žene počevši s uvijačima, četkama za kosu i kozmetičkim kistovima. Međutim, vremenom se značajno proširio i stvorio bogatu paletu proizvoda koja odgovara potrebama žena svih dobi.

Naš asortiman se neprestano nadopunjava i osvježava novitetima tako da imate uvijek najnovije trendove modnog nakita i drugih dodatka: od klasično elegantnih, otkačenih ili romantičnih ukrasa za kosu, ogrlica, narukvica, naušnica i prstenja koji će očarati pripadnost ljepšeg spola.

Asortiman dopunjavaju kozmetičke maramice, vatice za make up i odstranjivači laka za nokte. Posebno odabrani materijali i pažljiva prerada garantuju visok kvalitet proizvoda. Dobar primjer su ebelin blazinice koje su odlične za svakodnevno šminkanje i njegu lica. Napravljene su tako da im površina i u vlažnom stanju ostaje kompaktna.

Dodatni plus ebelina su i pristupačne cijene.