Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

DAS gesunde PLUS

DAS gesunde PLUS je zdrava grana dm-ovih proizvoda. Pouzdana, kvalitetna i cjenovno pristupačna alternativa na području zdravlja, sporta i fitnesa dobra je za vašu porodicu u svakoj životnoj situaciji. 

dm robna marka DAS gesunde PLUS doprinosi zdravlju i vitalnosti. Proizvodi su pouzdani, visoke kvalitete i baziraju se na vrhunskim sirovinama i njihovoj opreznoj izradi, a tu sigurnost visokog standarda garantuju stalne stroge kontrole i analize.
dm robna marka DAS gesunde PLUS zaživjela je 1997. godine s određenim brojem dodataka prehrani i medicinskim čajevima. Temelj ove robne marke bio je cilj da se kupcu ponude kvalitetni proizvodi iz segmenta zdravlja po pristupačnoj cijeni. Tog cilja se i danas strogo pridržavamo, ali uz dosta širi asortiman.
DAS gesunde PLUS sadrži klasične proizvode iz oblasti prevencije i zdravlja u koje ubrajamo dijetetske proizvode, vitaminske i mineralne dodatke prehrani te flastere. Raznoliku ponudu upotpunjavaju proizvodi za opuštanje i zdravu prehranu, razni čajevi i fruktoze, voćne pločice te različiti energetski i proteinski šejkovi i osvježavajući sokovi.