Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

babylove - sve se vrti oko beba!

Širok asortiman proizvoda
Ono što je dm marki babylove važno jeste da novopečenim roditeljima i njihovim bebama pruži sve što žele i što im je potrebno. Zato ćete u asortimanu babylove pronaći raznoliku i atraktivnu ponudu pelena, njege za babe i prehrane. Kako bismo zadovoljili i posebne zahtjeve mališana, stručnjaci su ciljano razvili paletu proizvoda koja je bazirana upravo na potrebama naših najmlađih. U to se ubrajaju, primjerice, babylove ultra sensitive proizvodi. Ovi proizvodi su uz pomoć njemačkih stručnjaka za alergije i astmu napravljeni za posebno osjetljivu kožu beba koja je sklona alergijama.

Najbolja hrana 
Za dobru ishranu beba babylove tim posebnu pažnju posvećuje pomnom odabiru sastojaka iz organskog uzgoja. Za plan prehrane vaših najmilijih babylove tim je sastavio opsežnu ponudu hrane za bebe i djecu najboljeg kvaliteta iz organskog uzgoja: ukusni recepti za kašice, obroke od voća i povrća kao i menije koji su prilagođeni svakom uzrastu posebno. Blagi osvježavajući napici u vidu čaja i soka upotpunjavaju ovu oblast što mali sladokusci znaju jako dobro prepoznati. babylove želi dobar tek!

Certificirani pečat organske proizvodnje garantuje proizvodnju prema Uredbi Savjeta Evrope o organskoj proizvodnji te poštivanje propisa o humanom ophođenju prema životinjama, njihovom hranjenju proizvodima organskog porijekla, upotrebi prirodnih umjesto umjetnih gnojiva te odricanju sintetičkih sredstava za zaštitu biljaka. Kako bismo osigurali navedeno odgovorni redovno održavaju sastanke sa uzgajivačima i prerađivačima.

Blaga njega 
Za blagu njegu nježne dječije kože babylove koristi isključivo visokokvalitetne, pomno odabrane sastojke i odriče se dodataka kao što su umjetna bojila i konzervansi. Dermatološki testirani proizvodi za njegu kože napravljeni su bez tvari koje sadrže naftu kao i bez tvari životinjskog porijekla, izuzetak je pčelinji vosak. Za osjetljivu, alergijama sklonu bebinu kožu tu je Ultra Sensitive linija.

Kompaktno upakovano 
Bebe non stop upijaju utiske iz svoje okoline. babylove pelene pobrinut će se za to da se bebe mogu u potpunosti koncentrsati samo na istraživanje svoje okoline. Tako različite veličine pelena, od midi do XXL, imaju posebnu zaštitu od propuštanja tekućine za više sigurnosti danju i noću, dupli sloj za upijanje za dugotrajno suhu bebinu kožu kao i tanji dizajn za veću slobodu kretanja i veću udobnost. Kako se za proizvodnju koristi FCS – celuloza veliki broj babylove pelena je obilježen oznakom “djeteline“ koja je simbol ekološke proizvodnje.

Eko babylove nature pelene zadovoljavaju posebne zahtjeve ekološki obrađenih materijala.

Sigurnost sa pečatom
Bebe istražuju svoj svijet svim čulima tako da bi sve s čim one dolaze u dodir trebalo biti apsolutno sigurno za njih. Brand babylove to shvaća veoma ozbiljno te se u proizvodnji vodi visokim kvalitetom i visokim sigurnosnim standardima. Bilo kašičice, boce ili dekice za bebe - roditelje posebno zanima kako dm brand naknadno kontroliše stroge zdravstvene propise o ispravnosti proizvoda. Dakle, proizvodi babylove redovno prolaze kontrole prema priznatim nezavisnim institutima za ispitivanje te održavaju kvalitet istih u skladu sa zakonskim normama i smjernicama.