Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Denkmit - pranje, ispiranje i čišćenje

Da li se često nervirate radi tvrdokornih mrlja na odjeći, pruga na parketu ili ventila punih kamenca? Visoko učinkovite formule Denkmit deterdženata te proizvoda za poliranje i čišćenje uvjerit će vas u svoju učinkovitost i učinit će da vaša odjeća i dom zablistaju potpuno novim sjajem.  

Sa svojim profesionalnim asortimanom Denkmit svakodnevno dobiva povjerenje i zadovoljstvo mnogih kupaca. Sveobuhvatan asortiman koji je prilagođen potrebama kupaca sadrži proizvode od deterdženata za pranje i njegu veša preko proizvoda za specijalno čišćenje do osvježivača zraka. Kontinuirano se razvija i nadopunjuje inovativnim proizvodima.

Djelovati odgovorno i ekološki glavna je nit vodilja Denkmit filozofije. Po tome što na sebi nose znak djeteline prepoznat ćete da se radi o artiklima proizvedenima na maksimalno ekološki način, a plavi simbol zemaljske kugle s majicom, čašom i četkom signalizira vam da ovim proizvodom perete i čistite u duhu održivog razvoja.

Radi zaštite najmlađih Denkmit proizvodima dodana je specijalna tvar Bitrex: Njen izrazito gorak okus djecu će natjerati da odmah ispljunu sredstvo za čišćenje koje su nehotice uzela u usta.