Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Dein Bestes

Važna vam je raznovrsna i uravnotežena ishrana vaših kućnih ljubimaca? Sveobuhvatan asortiman Dein Bestes dm robne marke od 1998. godine nudi raznovrsnu hranu za kućne ljubimce - najbolji sastojci i čisti užitak za sretan život vašeg kućnog ljubimca.  

Bogata paleta obuhvata proizvode za pse, mačke, glodavce i ptice iz segmenta hrane, poslastica i podloga za ljubimce (pijesak, sijeno i piljevina). Dein Bestes proizvodi koji su razvijeni uz pomoć eksperata za ishranu životinja pažljivo se pripremaju od odabranih sastojaka te sadrže važne vitamine i minerale.

Dobra receptura Dein Bestes proizvoda pridonosi tome da svaka životinja ostane vitalna i da se dobro osjeća. Ovaj asortiman konstantno se razvija i uvodi novitete pružajući vam tako priliku da se dobro brinete o svojim ljubimcima.

Na regalima dm-a Dein Bestes klasične prehrambene proizvode za životinje brzo ćete prepoznati. Odmah možete dobiti relevantne informacije o kvalitetu i sastavu proizvoda te njihovim prednostima. Važni sastojci i preporuke za primjenu su istaknuti na pakovanju.