Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Balea COLORNIQUE

Balea COLORNIQUE boje za kosu s inovativnom formulom. 

Inovacija u bojenju kose dolazi u vidu trajnih boja za kosu koje ne sadrže amonijak te regeneratora u boji koji traju do 5 ispiranja i jednostavno se nanose. 

Marka Balea COLORNIQUE bazirana je na novom mehanizmu djelovanja sa tijelu srodnom, patentiranom aminokiselinom glicin. Inovativna formulacija uopće ne sadrži amonijak i nadomjesnu materiju etanolamin, koji trajno mogu štetiti kosi prilikom bojenja. Time je umanjena mogućnost pucanja kose i do 90 posto u odnosu na proizvode bazirane na etanolaminu.
 

Briljantni sjaj i intenzivni rezultat bojenja
 

U asortimanu Balea COLORNIQUE, od sada u dm prodavnicama našim kupcima nudimo ukupno 23 boje i tri različita nivoa dužine trajanja boje – od prirodne smeđe do izrazite roza nijanse. Patentirana formula djelovanja za smanjeno pucanje kose korištena je na drugom i trećem nivou.
 

  • Regenerator za bojenje (nivo 1) pružit će kosi blistavi sjaj i koristi se – za razliku od drugog i trećeg nivoa – bez prethodnog miješanja. Prvi nivo traje i do pet pranja.
  • Intenzivni kolor šampon (nivo 2) traje i do 24 pranja, posebno štiti kosu i idealno prekriva sijede.
  • Intenzivna boja za kosu (nivo 3) je trajna i obezbjedit će potpuno prekrivanje boje. Čak i sijede bit će i do 100 posto prekrivene.


 

Ekskluzivna, moderna paleta boja
 

Ekskluzivna paleta boja seže od različitih nijansi plave i smeđe poput Golden Shades i Chocholate Dreaems preko briljantne crne pa sve do izrazitih nijansi crvene poput Rubin Red i Cherry Kiss. Trendsetteri će se pronaći u ekstravagantnim nijansama Marvelous Mint i Pastel Flamingo.