Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

VOLIMO SUNCE, VOLIMO LJETO i VOLIMO SUNDANCE!

Povijest marke SUNDANCE započela je 1996. godine sa sedam proizvoda na policama dm-a. Od početka je prioritet bio kupcu ponuditi najbolji omjer kvalitete i cijene. Danas SUNDANCE nudi raznolik asortiman proizvoda ne samo za ljetne nego i za zimske mjesece. Proizvodi su pažljivo usklađeni te odgovaraju na potrebe svih tipova kože.

U asortimanu se nalaze kreme za sunčanje za alergičnu i osjetljivu kožu, losioni za samotamnjenje, serija proizvoda za zaštitu od sunca tokom sporta, te linija proizvoda za njegu kože nakon sunčanja.

U zavisnosti od individualnih želja SUNDANCE nudi proizvode za zaštitu od sunca sa različitim zaštitnim faktorima. Uravnoteženi filter širokog spektra protiv UVA i UVB zraka te vitamin E trenutno štite kožu od posljedica dužeg izlaganja suncu, sprečavaju starenje kože i stvaranje bora izazvanih svjetlosnim izlaganjima. Kako bi tako i ostalo, sve recepture se redovno testiraju.

Klasični SUNDANCE proizvodi – univerzalna zaštita za sve tipove kože, sa zaštitnim faktorom u rasponu od 10 do 50.

SUNDANCE proizvodi za djecu – posebna zaštita za osjetljivu dječju kožu sa zaštitnim faktorima od 30 do 50+.

SUNDANCE MED – linija proizvoda za kožu sklonu alergijama. U liniji se nalaze proizvodi za djecu i odrasle, sa zaštitnim faktorima od 30 do 50+.

SUNDANCE SPORT – formula koja se brzo upija i koja je otporna na znoj. Zaštitni faktori od 30 do 50.

SUNDANCE APRÈS – linija proizvoda za njegu kože nakon sunčanja. Sprej, gel ili krema za njegu tijela te maska za lice njeguju, hlade i umiruju kožu nakon sunčanja.

SUNDANCE asortiman nadopunjuju i proizvodi za samotamnjenje te proizvodi za njegu usana sa zaštitnim faktorom.