Gillette

Sve što trebate!

Fusion, ProGlide i ProShield sistemi za brijanje sadrže i trimer visoke preciznosti za jasne konture na teško dostupnim područjima i ujednačene zulufe.


 

 
161 4

FUSION COOLING, gel za brijanje

Gillette Fusion ProGlide Cooling gel umiruje kožu i umanjuje iritaciju poslije brijanja: mentol formula pruža osjećaj hlađenja nakon brijanja, te djeluje umirujuće na kožu; bogata pjena sprječava isušivanje kože tokom brijanja. Rezultat je čišće i ugodnije brijanje.


 

Više informacija o proizvodu

GILLETTE FUSION PROGLIDE FLEXBALL, brijač

Gillette Fusion ProGlide brijač sadrži FlexBall tehnologiju, koja omogućava oštricama da se rotiraju u svim pravcima, te se prilagođavaju konturama lica.

Fusion ProGlide opremljen je redizajniranim, tanjim, finijim oštricama, koje posjeduju napredni sloj protiv trenja za brijanje bez napora. Unaprijeđena* lubrikaciona traka obogaćena je mineralnim uljima i lubrikantima, koji omogućavaju Gillette Fusion ProGlide brijaču da lako klizi preko površine kože, čak i sa ponovljenim pokretima.

 *uporedili smo prve 4 oštrice ProGlide Gillette Fusion sa Gillette Fusion brijačem.


 

Više informacija o proizvodu

GILLETTE PROSHIELD, brijač

Gillette ProShield brijač, sa drškom koja sadrži FlexBall tehnologiju, omogućava okretanje glave brijača u svim pravcima, za maksimalno prijanjanje* preko kontura lica, te doseže praktično svaku dlačicu što rezultira najfinijim Gillette brijanjem.

* među Fusion brijačima

Prvi brijač sa podmazujućom trakom između oštrica, održava vašu kožu hidratiziranom i zaštićenom od iritacije svakim potezom. Ova ekstra lubrikaciona traka omogućava oštricama da lako klize po koži i pružaju vrhunsko iskustvo brijanja uz naprednu zaštitu kože.

Više informacija o proizvodu

Gillette Fusion, brijač

Gillette Fusion tehnologija podrazumijeva oštrice koje su bliže jedna drugoj u poređenju sa MACH3, čineći brijanje preciznijim i prijatnijim. Traka indikatora na vrhu brijača čini brijanje prijatnijim i preciznijim, oslobađujući lubrikante koji se otapaju u dodiru s kožom, a zaslužni su za poseban kližući efekat i komfor.

Više informacija o proizvodu

GILLETTE MACH 3, brijač

Gillette MACH3 ima DuraComfort oštrice koje su zaslužne za prijatan osjećaj koji traje, te napredni sistem zaštite kože sa mikrostabilizatorima koji pripremaju dlačice za lakše skraćivanje.

Gillette MACH3 oštrice su dizajnirane za preciznije brijanje bez crvenila*. Čak i deseto brijanje sa MACH3 prijatnije je od prvog brijanja jednokratnim brijačem.

*u poređenju sa jednokratnim Blade II Plus.

Više informacija o proizvodu