Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Sve za njegovanog muškarca: Balea MEN

Doba kada je ormarić u kupatilu bio ispunjen proizvodima za njegu žene, definitivno je iza nas. Njegovan izgled muškarca već duže vrijeme je nešto što se podrazumijeva. Stoga Balea MEN nudi veliki izbor proizvoda za njegu i stilizovanje muškarca koji su posebno usmjereni na njegove potrebe.


 

Lice 

Koža muškarca je deblja i zategnutija, zbog čega sporije stari u odnosu na kožu žene. S druge strane, koža muškarca proizvodi više masti pa su i pore muškaraca veće. Za lijep izgled kože preporučuje se pranje lica dva puta dnevno. Redovni sedmični pilinzi (dva do tri puta sedmično) dubinski čiste pore. Preporučujemo: 

Balea MEN 3u1 piling fresh u gelu sadrži mikro piling čestice koje odstranjuju izumrle ćelije istovremeno štiteći kožu. Pritom salicilna kiselina djeluje antibakterijski i odstranjuje nečistoće za ujednačen ten.

Dugotrajnu hidrataciju nakon čišćenja osigurat će Balea MEN 24h Active Care krema za hidrataciju kože.

Usne također zahtijevaju vlažnost: Uz vitamin E i ekstrakt hmelja, Balea MEN Active Care balzam za usne pruža njegu i zaštitu muškim usnama koje su izložene različitim uticajima okoline.


 

Brada 

Nevažno da li je „brada od tri dana“ ili duga brada – ona mora biti njegovana! Samo pranje, brijanje i češljanje nije dovoljno. Preporučujemo:

Balea MEN 2u1 gel za njegu brade učinit će bradu mekanom i pružiti joj neophodnu hidrataciju.

Posebno suha brada zahtijeva njegu u obliku ulja. Prirodna ulja koja su u sastavu Balea MEN ulja za bradu brzo se upijaju i čine bradu mekanom i njegovanom. Ne preporučuje se koristiti neposredno nakon brijanja zbog iritacije kože. 
 

Nakon brijanja preporučuju se posebni after shave proizvodi. Balea MEN After Shave Fresh pospješuje regeneraciju kože a zahvaljujući efektu hlađenja umiruje iritirane i upaljene dijelove kože.


 

Tijelo 

Muškarci se općenito više znoje od žena i koriste prirodnije note mirisa. Stoga gelovi za tuširanje moraju ispunjavati drugačije uslove. Muškarci vole proizvode koji imaju višestruku namjenu. Na taj način tuširanje ide brzo.

Balea MEN 3u1 Fresh gel za tuširanje čisti tijelo, ali i kosu i lice. Formula s morskim mineralima osvježava i hidratizira kožu.