Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

HADA LABO TOKYO

Hada Labo Tokyo japanska linija za njegu lica od sada je dostupna ekskluzivno u dm-u, a njeni proizvodi namijenjeni su svim tipovima kože. Stvorena pod krilaticom "Savršeno i jednostavno", obećava visokoučinkovitu njegu kože, eliminirajući sve nepotrebne sastojke i aditive. Osnovni sastojak svih proizvoda je Super Hyaluronic Acid, jedinstvena mješavina 3 vrste hijaluronske kiseline koja pruža dublju i višeslojnu hidrataciju, čime se dramatično povećava razina vlage u koži. Svi proizvodi ne sadrže parabene, umjetne mirise, boje i mineralna ulja.


 

Protecting & Hydrating City dnevna krema za lice, 50 ml 

Lagana, nemasna formulacija sa super hijaluronskom kiselinom obezbjeđuje intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju. Sadrži zaštitni faktor 20, UVA i UVB filtere koji štite kožu od sunca i usporavaju starenje. Zbog svoje svilenkaste konzistencije, ova je krema savršena kao podloga za make up.

Hada Labo Intense Hydrating gel krema za lice, 50 ml 

Izuzetno nježan gel koji kombinuje osobine kreme i seruma. Zbog visoke koncentracije super hijaluronske kiseline, intenzivno hidratizira i popunjava bore, stvarajući efekat baršunasto glatke kože.

Moisturizing Sheet maska za lice, 20 ml  

Hidrantna maska za lice pruža potpuno novi doživljaj hidratacije uz pomoć super hijaluron kompleksa. Nježna, pamučna maramica natapa kožu bočicom seruma, tako pojačava hidrataciju dajući koži svježinu. Zbog različite veličine molekula hijalurona uspjeva da prodre i do najdubljih slojeva kože, a da istovremeno djeluje i na površini dajući gladak, blistav i zategnut izgled.