Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Beauty-Booster maske za lice

Magična tajna blistave kože jesu maske za lice. Djeluju brzo, njeguju intenzivno. dm marka Balea nudi široki spektar proizvoda za svaku potrebu vaše kože. 

 

Platnene maske posebno se jednostavno koriste. Sastoje se od runa, viskoze ili kozmetičkog papira i uređene su različitim njegujućim materijama. Balea Beauty Effect platnena maska intenzivno opskrbljuje kožu hijaluronom.

Maske za čišćenje sadrže materije koje omekšavaju najviše rožnate slojeve i odstranjuju izumrle ćelije kože – idealne za nečistu kožu i kožu sa bubuljicama. Balea Soft and Clear zagrijavajuća maska protiv bubuljica čisti kožu salicilnom kiselinom i cinkom. Zahvaljujući efektu zagrijavanja, efekt čišćenja je još intenzivniji.

 

U anti-aging njezi, maske za lice su neizostavne. Linije i bore se izravnaju, a koža djeluje glatka i zategnuta. Balea maska protiv bora prefinjeno njeguje kožu sa Q10 i pospješuje prirodni metabolizam kože.

Bogata maska za lice trenutno regeneriše suhu kožu, izloženu stresu. Balea maska za lice sa mlijekom i medom njeguje zahvaljujući ulju makadamije, blagom bademovom mlijeku i bagremovom medu.

 

Za mješoviti tip kože, optimalno rješenje je trend Multi-Masking – suhi obrazi dobijaju blagotvornu hidrataciju, dok T-zona biva matirana i oslobođena od viška masti. Za isto mogu biti nanesene različite maske za pojedine dijelove lica.

 

Savjet: Koža u noći radi punom parom te lakše može upiti aktivne materije. Zbog toga je večer najbolji period za njegujuće rituale maskama za lice.