Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Crna boja je trendy, posebno na licu!

Balea maska za lice u obliku maramice s aktivnim ugljem namijenjena je mješovitoj koži. Sadrži vlakna aktivnog uglja bambusa. Redovnom upotrebom djeluje protiv bakterija koje uzrokuju bubuljice i sprečavaju nastanak novih. 

Balea Soft&Clear, Peel-Off, crna maska za lice pomaže u borbi protiv bubuljica i mitesera. Otklanja odumrle ćelije kože, nečistoću i naslage sebuma. Redovnom upotrebom koža postaje čistija što preventivno djeluje na nastanak novih bubuljica i nečistoća.


 

Balea flasteri za nos s aktivnim ugljem su efikasno rješenje protiv nečistoća i mitesera. Pogodne su i za čelo i bradu. Kombinacijom aktivnog uglja, salicilne kiseline i ulja čajevca trake temeljno čiste pore od nečistoća.

Balea Peel-Off maska za lice s aktivnim ugljem dubinski čisti i njeguje kožu. Formula sa aktivnim ugljem vezuje nečistoće na koži i uklanja ih prilikom skidanja maske.

Balea gel za umivanje s aktivnim ugljem čisti kožu od šminke i nečistoća. Blaga formula sa pantenolom i vitaminom E pomaže u očuvanju prirodne ravnoteže kože.

Balea vlažne maramice sa aktivnim ugljem natopljene su micelarnom vodom, koja je obogaćena aktivnim ugljem. Nježno čiste kožu od šminke, nečistoća i prekomjernog sebuma. Pogodne su i za uklanjanje vodootpornog make up-a.