Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Sitne kapi, krupno dejstvo

Prirodna biljna ulja slična su mastima u našoj koži te zbog toga lako prodiru u istu.

Dovoljna je samo kapljica da bi koža bila meka poput svile. Prirodna biljna ulja slična su mastima u našoj koži te zbog toga lako prodiru u istu. Veliki je izbor ulja koja će razmaziti Vašu kožu: Od bademovog preko lavandinog pa sve do maslinovog ulja, postoji mnogo vrsta koji će jednako goditi Vašoj koži ali i Vašem nosu.

 

Beauty-ulja su veoma masna te zbog toga posebno pogodna za suhu kožu. Ukoliko je, ipak, Vaša koža masna, nečista ili osjetljiva, neophodno je obratiti pažnju: Neka ulja su za takve tipove kože prezasićena. dm nudi veliki izbor Beauty-ulja – za svaki tip kože i svako područje primjene.

Ulja za tijelo: Balzam za kožu 

Za sve koji se posebno zimi bore sa suhom kožom, Balea ulje za tuširanje (250 ml) vrijedni je pomoćnik. Sa svojih 70% visokovrijednih biljnih ulja ono pomaže i veoma suhoj koži te će je učiniti baršunasto nježnom.
Kao finish nakon tuširanja savršeno je pogodan balzam Balea Soft ulje (200 ml). Djeluje smirujuće i pruža dodatnu hidrataciju koži.
Zahtjevna koža obradovat će se obuhvatnoj njezi koju nudi bogato Balea 5u1 Beauty-ulje (150 ml). Posebno je pogodno za primjenu kod ožiljaka i strija.
Balea ulje za čišćenje (100 ml) štiti ali i efektivno čisti kožu lica od make up-a, nečistoća i naslaga.

 

Kosa također voli ulja 

Suha i rijetka kosa doživjet će posebnu njegu bogatim uljnim šamponima. Umirujući Oil Repair bestežinski šampon od Balea Professional (200 ml) hrani kosu fitokeratinom i uljem cvijeta ruže, bez da je otežava.
Balea Professional Oil Repair ulje za kosu (100 ml) sa arganovim uljem oštećenoj kosi pruža novu snagu i blistavi sjaj sve do vrhova.

 

Balea postoji samo u dm-u! 

Kod kupaca omiljena dm marka Balea postoji već više od 20 godina. Uspješna je prije svega zbog visokog kvaliteta proizvoda dostupnih po niskim cijenama – u prosjeku su isti 30% jeftiniji od proizvoda uporedivih industrijskih marki. Kao što je slučaj i kod drugih dm marki, Balea proizvodi proizvode se na ekološki osviješten način te prema najmodernijim standardima, ponajviše u Njemačkoj.