Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Be A Voice, Not An Echo!

Do sada je trend IT UP marka bila dostupna u samo nekoliko dm zemalja. Od sada se nalazi i u dm prodavnicama širom BiH. Misija: ten, nokte, oči i usne učiniti još ljepšim!


 

Za početak, preko 350 trend IT UP proizvoda odgovorit će na vaše potrebe za najnovijim trendovima kada je u pitanju make up. Širok asortiman proizvoda uz garantovanu dm marka kvalitetu i pristupačnu cijenu. trend IT UP odlikuje moderan, minimalistički dizajn i visokokvalitetna receptura. Inspirisan svjetskim trendovima u modi i kozmetici, asortiman obuhvaća inovativne proizvode dekorativne kozmetike ali i posebno odabrane lakove za nokte.

Nezamjenjiv i upečatljiv
Veliki izbor boja lakova za nokte kao i lakova za njegu učinit će nokte apsolutno primjećenim. Za lijep ten pobrinut će se make up za sve tipove kože. Maskare i olovke za oči zaokružuju ovu ponudu. S motom Be A Voice Not An Echo trend IT UP je nezamjenjiv i upečatljiv make up koji mami na isprobavanje novih trendova.

Sezonski trendovi za samopouzdane
Kako bi pratio sezonske trendove, asortiman trend IT UP marke osvježava se svakog proljeća i jeseni. Također, naši kupci mogu se radovati mnogim limitiranim izdanjima proizvoda. Djevojke koje vole eksperimetisati sa šminkom, profesionalne šminkerice i dame koje vole imati izbor sigurno će se pronaći u trend IT UP ponudi.
Kao i kod mnogih dm marki i kod trend IT UP-a vrijedi: proizvodi 100% nisu testirani na životinjama; mnogi proizvodi – a svi lakovi za nokte – su veganski.