Povećaj
58 5
1
color #000000

Ceresit, Aero 360° za kupatila, odstranjivač vlage.

Novi Ceresit aparat Aero 360 ° za kupatila je efikasno rješenje za odstranjivanje viška vlage u vašem kupatilu. Njegov prepoznatljiv dizajn stvara holistički i efikasan protok vazduha. Širok vazdušni ulaz na vrhu uređaja dodatno povećava performanse sistema.

Dodatne informacije

Tokom obavljanja higijenskih rutina kao što su tuširanje, kupanje i pranje, voda isparava u vazduh i povećava nivo vlage u kupatilu. Kupanje i tuširanje uz korištenje tople vode i nastale pare dovode do jakog povećanja temperature i stvaranja vlage. Kupatila su često mala i sa ograničenom ventilacijom, zbog čega je prekomjerna vlaga zarobljena. Ovi uslovi čine kupatilo najvlažnijom prostorijom u kući.
Novi Ceresit aparat Aero 360 ° za kupatila je efikasno rješenje za odstranjivanje viška vlage u vašem kupatilu. Njegov prepoznatljiv dizajn stvara holistički i efikasan protok vazduha. Širok vazdušni ulaz na vrhu uređaja dodatno povećava performanse sistema. To obezbjeđuje veću izloženost tablete, što povećava apsorpciju vlage iz zraka, rezultirajući još efikasnijem smanjenju nivoa vlage u Vašem kupatilu. Prve kapljice su vidljive u roku od 6 sati.