Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Ceresit odstranjivač vlage - za savršenu klimu u Vašem domu!

Vlaga u domu je neophodna za zdravu klimu. Ali previše vlage može oštetiti Vašu imovinu i blagostanje. Ako želite znati kako smanjiti prekomjernu vlagu, odstranjivač vlage je Vaše idealno rješenje. Čim su postavljeni u prostoriju, počinju apsorbirati višak vlage kako bi održali savršen nivo vlage u domu. Prikladni i sigurni su za upotrebu. U borbi protiv vlage, odstranjivači vlage su Vaši najveći saveznici. Ceresit odstranjivači vlage će Vam pomoći da se učinkovito borite protiv viška vlage u bilo kojoj prostoriji u Vašem domu. Bilo da tražite aparat za apsorpciju velikog nivoa vlage iz Vaše dnevne sobe ili diskretan ali učinkovit uređaj za malo kupatilo, Ceresit može odgovoriti vašim potrebama.

Pomaže u borbi protiv viška vlage u domu, i ne samo da štiti vaše lične stvari, već i zdravlje, smanjujući neugodne posljedice vlage, kao što su:     

Lični osjećaj hladnoće i nelagode    

Neugodan miris vlage 

Pogoršanje postojećih problema s disanjem     

Pogoršavanje alergijskih simptoma ili poticaj alergijske reakcije     

Intenzivniji simptomi reumatizma

Henkel odstranjivači vlage pomažu u učinkovitom sprečavanju alergija, smanjenjem vlažnosti koja uzrokuje razvoj plijesni i prašine, te posljedica vlage kao što su zapušen nos, astma, ekcem itd.

Odstranjivač vlage se može smjestiti u dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, spavaću sobu, podrum i na tavan.