Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

21.01.2020

Zašto je Fruvita samo voće i ništa više?

Fabrika Fruvite se nalazi u srcu smederevsko–gročanskog kraja, najpoznatijeg voćarskog kraja u Srbiji. Okružena je nepreglednim voćnjacima i vinogradima iz kojih, kada počne sezona, a to je već u maju, tek sazrelo voće brzo stiže do fabrike i prerađuje se još dok je svježe. Prerada traje do novembra kada sezonu zatvara kraljica naših sokova – Fruvita cjeđene jabuke i ništa više.

Jabuke su posebne jer se njihov sok dobija direktnim presovanjem zdravih plodova i tako iscjeđen sok, bez daljih obrada, pretačen u boce Fruvita sokova. Cijeđeni sok od jabuke ujedno je i osnova koja omogućava da se ne dodaje voda i u druge, kašaste ukuse – breskvu, kajsiju, višnju i krušku.

Na kraju, Fruvita sokovi se proizvode u aseptičnim uslovima, što omogućava da se voćni sok samo kratko pasterizuje i pretoči u finalnu ambalažu bez upotrebe konzervansa. Zato je Fruvita SAMO VOĆE & NIŠTA VIŠE!

O izvanrednosti Fruvita Cijeđene jabuke i ništa više govori i činjenica da je ocjenjena najvišom ocjenom na „Superior Taste Award“ takmičenju sa maksimalnom ocjenom od tri zvjezdice koja se dodeljuje samo proizvodima vrhunskog ukusa i kvaliteta.