Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Brzo a zdravo uz dmBio!

Zdrav obrok ne podrazumijeva uvijek zahtjevnu pripremu. dmBio nudi veliki izbor polupripremljenih jela, pomoću kojih brza priprema jednostavno uspijeva. 

 

Pomoću dmBio paradajz sosa vegetarijanski bolonjez (350 ml) za tren oka ćete pripremiti mediteranske poslastice. Aromatični, veganski paradajz sos pripremljen je sa svježe prerađenim povrćem i posebno je dobrog ukusa kada se pripremi kao dodatak tjestenini, paradajz čorbi, kao namaz za picu ili uz bulgur i kuskus.

 

Posebno ukusan i zasitan je dmBio lonac sa lećom i krompirom (400 g). Tradicionalno pripremljeni lonac sa lećom kratko se zagrije u šerpi, bez da prokuha. Ovaj obrok može se jesti sam ili uz pecivo i špecle.

Također prema starim receptima pripremljeno jeste i dmBio Chili sin carne (400 g) sa grahom, paradajzom, paprikama i kukuruzom. Aromatični začini i bilje daju loncu njegov poseban karakteristično začinjen ukus. Kao prilog mogu se servirati hljeb ili riža.

dmBio tortelini povrće i dmBio tortelini sir (po 250 g) posebno su ukusni sa paradajz sosom ili supama. Kao dodatak daju posebnu notu salatama.

 

Tako ukusno uz dmBio! 

dm-ova marka dmBio usmjerena je ka svim osobama, koji posebnu pažnju pridaju pažljivoj pripremi hrane. Zadovoljni izborom bit će i vegetarijanci, vegani i svi ljudi koji imaju određene intolerancije. dmBio proizvodi svoje porijeklo pronalaze u biološkom uzgoju. Redovne kontrole garantuju najbolji kvalitet – po razumnim cijenama. Izbor proizvoda seže od hrane za bebe preko muslija, žitarica, ulja, pića i čajeva do polupripremljenih i gotovih jela poput paste ili različitih varijanti sosova.