Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

UPOZNAJTE novi Johnson’s®

JOHNSON'S® sarađuje sa stručnjacima i roditeljima širom svijeta kako bi bio predvodnik u istraživanju i razumijevanju potreba beba i roditelja, jer generacije porodica se oslanjaju se na JOHNSON'S® već gotovo 125 godina.

Današnji roditelji vjeruju da je manje u stvari više, stoga smo mi pažljivo procijenili svaki sastojak u našim formulama i učinili ih nježnim, efikasnim i sigurnim. Na našim ambalažama navodimo 100% sastojaka, uključujući mirise.

Nove JOHNSON'S® formule osmišljene su da budu naš novi standard za nježnost, jer mi ispunjavamo ili premašujemo globalne standarde kvaliiteta proizvoda za bebe.

Nepokolebljiva predanost sigurnosti znači da ćemo nastaviti pomicati granice kako bismo unaprijedili standarde proizvoda za njegu beba.

Više od 90% istraživanja u području njege za kožu beba proveo je JOHNSON'S® i mi ih dijelimo sa svima.

Poslušali smo 26.000 glasova potrošača kako bi nam njihovo mišljenje pomoglo oblikovati i usavršiti naše proizvode, ali i dizajn ambalaže. Na osnovu toga smo došli do ergonomskog dizajna, laganog za držanje i pokazatelja uzrasta kako bi mamama olakšali odabir proizvoda.

UŽIVAJTE U NOVIM JOHNSON'S PROIZVODIMA.