260 1 1

dm babybonus video

Bebe&Djeca

dm babylove raste s bebama već 20 godina!

babylove ima sve što je vašoj bebi potrebno!

 
161 4

babylove, kašica, banana, višnja, jabuka i jogurt, 90 g

babylove, voćna kašica, banana, višnja, jabuka i jogurt, 90 g. Preporučuje se djeci od 1. godine starosti. Voćna kašica proizvedena je od 100% bio voća i ne sadrži šećer, mlijeko i mliječne proizvode. Prije otvaranja protresite pakovanje. 

Više informacija o proizvodu

babylove, kašica, šljiva, banana, kruška i jogurt, 90 g

babylove, voćna kašica, šljiva, banana, kruška i jogurt, 90 g. Preporučuje se djeci od 1. godine starosti. Voćna kašica proizvedena je od 100% bio voća i ne sadrži šećer, mlijeko i mliječne proizvode. Prije otvaranja protresite pakovanje. 

Više informacija o proizvodu

babylove, kašica, jagoda, jabuka, banana i jogurt, 90 g

babylove, kašica, jagoda, jabuka, banana i jogurt, 90 g. Preporučuje se djeci od 1. godine starosti. Voćna kašica proizvedena je od 100% bio voća i ne sadrži šećer, mlijeko i mliječne proizvode. Prije otvaranja protresite pakovanje. 

Više informacija o proizvodu

babylove, kašica, breskva, banana i jabuka, 90 g

babylove, voćna kašica, breskva, banana i jabuka, 90 g. Preporučuje se djeci od 1. godine starosti. Voćna kašica proizvedena je od 100% bio voća i ne sadrži šećer, mlijeko i mliječne proizvode. Prije otvaranja protresite pakovanje. 

Više informacija o proizvodu

babylove, kašica, mago, papaja i jabuka, 90 g

babylove, voćna kašica, mago, papaja i jabuka, 90 g. Preporučuje se djeci od 1. godine starosti. Voćna kašica proizvedena je od 100% bio voća i ne sadrži šećer, mlijeko i mliječne proizvode. Prije otvaranja protresite pakovanje. 

Više informacija o proizvodu

babylove, kašica, jagoda, borovnica i jabuka, 90 g

babylove, voćna kašica, jagoda, borovnica i jabuka, 90 g. Preporučuje se djeci od 1. godine starosti. Voćna kašica proizvedena je od 100% bio voća i ne sadrži šećer, mlijeko i mliječne proizvode. Prije otvaranja protresite pakovanje. 

Više informacija o proizvodu