Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Nestlé NAN 3 OPTIPRO

Nestlé NAN OPTIPRO mlijeka za dojenčad i malu djecu napravljena su prema posebnom patentiranom procesu proizvodnje te sadrže optimalnu kvalitetu i količinu bjelančevina. Svaki je proizvod specifično prilagođen određenoj dobi djeteta i bogat potrebnim vitaminima, mineralima te ostalim hranjivim tvarima.

NAN 3 OPTIPRO namijenjen je za malu djecu nakon godine dana, kao zamjena za kravlje mlijeko. Može se koristiti i do 3. godine ukoliko to želite. Proizvod je visoke kvalitete i odličnog okusa koji se brzo prihvaća. Kod male djece preporučamo hranjenje šalicom umjesto bočice. Koristi se kao tekući dio u vrijeme i nakon perioda dohrane i treba biti sastavni dio raznolike prehrane.

Sadrži optimalnu količinu hranjivih tvari koja je potrebna dojenčadi i maloj djeci u određenoj dobi, a koja uz raznoliku prehranu trebaju i mlijeko visoke kvalitete.

Dojenjem pružate najbolju zaštitu svom djetetu, no u trenutku kada prestanete dojiti, morate donijeti važnu odluku: koje mlijeko odabrati? Ta odluka je itekako važna jer je mlijeko i nakon 1. godine života među najvažnijim i najpotpunijim namirnicama u prehrani djeteta, pa je tako djetetu u dobi od 1. do 4. godine potrebno dnevno oko 500 ml mlijeka ili adekvatne zamjene. 

Idealan odabir u tom trenutku je NAN 3 OPTIPRO jer uz vitamine i minerale sadrži  i esencijalne masne kiseline koje je potrebno svakodnevno unositi u organizam. Dodane su i posebne dugolančane masne kiseline koje se nalaze i u majčinom mlijeku - omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA), kako bi se osigurala potrebna količina tih važnih masti za razvoj djeteta. Također sadrži kulturu Bifidobacterium lactis koja je slična bifidobakteriji nađenoj u probavnom traktu dojene djece.