Podijeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Sanft&Sicher

Suhi toaletni papir robne marke Sanft&Sicher zadovoljava najveće standarde kvaliteta. U ponudi se nalaze sljedeći toaletni papiri: 3-slojni classic, 4-slojni premium i 5-slojni deluxe koji je napravljen od 100% celuloze. Ovaj toaletni papir će vas oduševiti svojom mekoćom, visokim kvalitetom i otpornošću. Zbog visokog kvaliteta celuloznih vlakana koji se koriste u proizvodnji ovaj toaletni papir je posebno nježan prema koži. U pripremi se ne koriste optička bjelila. Upotrijebljene celuloze su PEFC certificirane. Za poštovatelje okoliša u asortimanu se nalazi i 3-slojni reciklirani toaletni papir od 100 % higijenskih recikliranih vlakana. Vlažni toaletni papir marke Sanft&Sicher je tržišni lider u Njemačkoj. Ovu laskavu titulu potvrđuju oznake na pakovanju. Ovaj toaletni papir je veoma cijenjen jer je napravljen od materijala koji je koristi u izradi premium i deluxe serije, koji je veoma kvalitetan i mekan, a istovremeno otporan na kidanje. Celuloza korištena za izradu maramica je također PEFC certificirana.
 

Praktičan i koristan 

Bilo kod kuće ili na putu, Sanft&Sicher vlažni toaletni papir je dostupan u mnogim različitim oblicima.

° Vlažni toaletni papir deluxe pridobit će vas posebnim higijenskim sistemom „list na list“ kao i ekstra debelim i mekanim papirom. Možete ga naći i u praktičnom pakovanju za put.
° Deluxe linija ima sljedeće vrste - kamilica, kašmir, sensitive, i ultra sensitive. Također, možete dobiti i odgovarajuću kutiju s pakovanjem toaletnog papira s kamilicom.
°Pored toga, vlažni toaletni papir linije Premium zastupljen je s tri vrste refila: fresh, kamilica i neven. U kutiji se već nalazi pakovanje s nevenom, a posebno je prikladan za korištenje kod kuće.
°Za sve one kojima je bitan kvalitet vlažnog toaletnog papira na putovanju preporučujemo pojedinačna pakovanja kamilice ili nevena.